Hoe Pas Je Effectief Seo Toe Voor Ziektebeeld - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Published Mar 04, 22
7 min read

Link Building: Wat Is Het En Hoe Doe Je Het? - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Ranking Booster - Linkbuilding Specialist

Brugstraat 5/b18, 2060 Antwerpen
Linkbuilding Uitbesteden

Weet jij waarom je op de meest belangrijke zoekwoorden minder goed scoort dan je concurrenten? Hoe is jouw link profiel opgebouwd? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor een hogere positie in Google. In ons teams met experts op het gebied van onder andere SEO, SEA en UX kan Booming met SEO-consultancy als een van onze diensten je helpen.

Voordat ik antwoord geef op de vraag zal ik eerst iets meer vertellen over backlinks. Bij de positie van jouw website spelen backlinks een grote rol. In de kwaliteit van backlinks zitten grote verschillen. Hier een aantal punten waar je op moet letten: De positie (populariteit) van de verwijzende website.

Beste Linkbuilding Do's And Dont’s - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Gratis Buiten Fitnessen In Antwerpen - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasBuiten Fitness En Fitness - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Buiten Fitness? Kom Langs - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasBuiten Versus Binnen Sporten - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Zorg dat de linktekst overeenkomt met de website waarnaar deze verwijst. Eerder was het belangrijk om zoveel mogelijk backlinks te hebben ongeacht vanaf welke domeinen deze links kwamen. Hier is Google wel anders in geworden. Tegenwoordig kijkt Google meer naar kwaliteit van de links en minder naar de hoeveelheid. Uiteindelijk zullen dus de kwalitatieve backlinks helpen voor een betere positie in Google.

Utdoor Fitness L Buiten Fitnessapparatuur - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasHoe Je Goedkoop Een Fitnessstation Buiten Opzet - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Google ziet het als valspelen. Jouw website zal vroeg of laat bestraft worden door Google of zelfs uit Google verdwijnen. Vaak zijn de backlinks die je koopt van geen goede kwaliteit en je hebt ze niet op een “natuurlijke wijze” verkregen. Met de gekochte backlinks zal jouw website er meer schade aan hebben dan succes.

Linkbuilding - Verbeter De Autoriteit Van Jouw Site - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Email, Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoger in Google met kwalitatieve linkbuilding Er zijn diverse manieren om je website door middel van SEO hoger te krijgen in Google. Kwalitatieve linkbuilding is een belangrijke factor die meegenomen bij de indexering van jouw website. Wij hebben inmiddels een hoop kennis opgebouwd en weten precies wat wel en niet werkt voor een gezond linkprofiel.

Hoe Kom Je Aan Backlinks In 2022? (Linkbuilding Tips!) - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Niet alleen het genereren van kwalitatieve links is belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Naast kwalitatieve linkbuilding zijn er andere factoren die niet vergeten mogen worden. Om een hoge positie te krijgen kun je SEO uitbesteden. Dit raden wij ook aan gezien SEO veel kennis en expertise vraagt. Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een linkbuildingbureau? Wij als linkbuilding bureau houden ons dagelijks bezig met de inzet van de juiste strategieën.

Wanneer je een linkbuidling bureau inschakelt ben je verzekerd van een gezond linkprofiel dat bijdraagt aan de vindbaarheid van je website. Het uitvoeren van een linkbuilding strategie vraagt veel kennis en tijd. Door samen te werken met een linkbuilding bureau bespaar je enorm veel tijd. Een ander pluspunt van het uitbesteden van linkbuilding, is de expertise op het gebied van concurrentieanalyses.

Linkbuilding Uitbesteden In 2022 - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Maak Van Sporten Weer Buitenspelen In De - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasEen Toekomst Voor Outdoor Fitness In Belgie - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Met de inzet van data brengen wij de activiteiten van concurrenten in kaart en analyseren we hoe we hen voor kunnen blijven. Voor dat we van start gaan doen we een gratis linkbuilding analyse. Zo kijken we naar de huidige stand van zaken en analyseren we de kwaliteit van je linkprofiel.

Maar waarom zou een andere website naar jouw website verwijzen? En waarom heb je op dit moment nog geen verwijzingen naar jouw website? Dit leggen we je graag uit met een aantal eenvoudige voorbeelden. Wij als online marketing specialist hebben een groot netwerk met partners opgebouwd die websites beheren. In samenwerking met deze partners zorgen wij ervoor dat we de mogelijkheid bieden om relevante links te plaatsen op verschillende websites met voldoende autoriteit.

Linkbuilding: Zó Doe Je Dat Succesvol! - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Daarnaast maken wij gebruik van een strategie waarbij we actief op zoek gaan naar relevant pagina’s van websites die als link ruil kunnen bijdragen aan de autoriteit van jouw website. Met deze manier van benaderen kunnen we specifiek targetten op goede linkruils.

Wat is linkbuilding? Kort gezegd omvat linkbuilding alle activiteiten die kunt doen om meer links te verkrijgen op andere websites of blogs die naar jouw website verwijzen. Je kunt deze linkjes zien als stemmen op jouw website. Een stem zegt als ware: ''deze content is relevant en erg waardevol''. Hoe meer stemmen je krijgt, des te belangrijker zoekmachines je gaan vinden.

Linkbuilding: Meer Autoriteit Door Kwalitatieve, Hoge Da Backlinks - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Eén link van een artikel op een website met veel autoriteit doet meer voor je rankings dan 20 gratis startpaginalinkjes. Het draait dus allemaal om het vergaren van relevante, kwalitatieve links. Niet om de kwantiteit! Linkbuilding als SEO strategie, Het doel van linkbuilden is om een te krijgen. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Buiten Sporten; Fit Blijven In De Buitenlucht - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasSport En Fitness - Sportoestellen Buiten - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Het aantal (verwijzingen van externe websites naar die van jou) wordt gezien als één van de belangrijkste. Let op, goede content op je website is nog steeds leidend voor je rankings! Hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe hoger de van jouw website wordt. Een hoge domein autoriteit (een score van 1 tot 100) zorgt uiteindelijk voor een betere positie in zoekmachines.

Kwalitatieve Linkbuilding: Wat Je Wel En Niet Moet Doen - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Al met al is investeren in linkbuilding zeker de moeite waard voor wie een toppositie in Google wil bereiken. Wil je echt alle ins en outs weten over backlinks, dan raden wij je aan om dit uitgebreide artikel (Engelstalig) over backlinks van Backlinko te lezen. Benieuwd naar de huidige domein autoriteit (DA) van jouw website én je concurrenten? Met de Moz, Bar heb je hier direct inzage in.

De do’s en dont’s van linkbuilden, Kwalitatieve links scoren op andere websites is geen gemakkelijke opgave. Het kost tijd om uit te zoeken welke websites linkbuilding-material zijn. En daarbij moeten andere websites wel een reden hebben om naar jou te verwijzen. Voldoende waardevolle én unieke content is dus een must.

Wat Zijn Backlinks En Hoe Kom Je Er Aan? - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Om je toch een idee te geven van hoe je goede backlinks kunt vergaren, bespreekt Tijdvooreensite de belangrijkste do’s en dont’s van linkbuilding. Dont’s, Niet alle linkbuilding activiteiten worden door Google gewaardeerd of zijn even effectief. Enkele trucjes worden bestraft met een zogeheten penalty, wat kan leiden tot een slechtere positie.

Gekochte links zijn tevens ook niet bepaald kwalitatief. Linkjes kopen klinkt misschien verleidelijk, maar is een echte no-go. Het levert uiteindelijk weinig resultaat op. Wanneer je een link van een andere website op die van jou plaatst en andersom, is er sprake van linkruil. Er zijn meerdere vormen van linkruil, maar dat laten we hier nu even buiten beschouwing.

Hoe Pas Je Effectief Seo Toe Voor Ziektebeeld - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Met zogeheten link bait als infographics, onderzoeken of tips & tricks kun je aansturen op het verkrijgen van backlinks. Wij van Tijdvooreensite zijn ervan overtuigd dat het maken van goede content de eerste stap is naar een sterk linkprofiel. Met relevante blogpost, cases of stappenplannen creëer je een meerwaarde voor je doelgroep.

Daarbij is dergelijke content ook nog eens aantrekkelijk om te delen op social media. Ook links vanuit social media kanalen tellen mee als backlinks. Toch is het creëren van kick-ass content als enige linkbuilding activiteit in de meeste gevallen niet voldoende voor een toppositie in Google. Zelf geen tijd voor het schrijven van relevante artikelen? Schakel de hulp van onze SEO-copywriter in! Met gastbloggen sla je meerdere vliegen in één klap.

Wat Is Linkbuilding? - Uitleg En Mogelijkheden - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Een link op een soortgelijke site met veel autoriteit kan jouw positie in Google doen stijgen. Zelf aan de gang met gastbloggen? Door in Google te zoeken op jouw belangrijkste product/dienst in combinatie met het woord ''blog'' of ''gastblog'' kun je achterhalen welke blogs voor jou interessant zijn om een artikel te plaatsen.