Kwalitatieve Linkbuilding Verbetert Je Google Search Ranking - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Published Mar 03, 22
7 min read

Wat Is Linkbuilding: #1 Posities In Google - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Ranking Booster - Linkbuilding Specialist

Brugstraat 5/b18, 2060 Antwerpen
Linkbuilding Uitbesteden

Het uitbesteden van je SEO zal dus in vrijwel alle gevallen hogere posities opleveren en daarmee ook “gratis” bezoekers op je website.

Wat is linkbuilding en wat kan het voor mijn online vindbaarheid betekenen? Linkbuilding is een goede manier om hogere posities voor jouw website op belangrijke zoekwoorden in zoekmachines te verkrijgen. Bij linkbuilding draait het allemaal om het verkrijgen van links op relevante websites die verwijzen naar jouw website. Deze links staan bekend als de zogenaamde ‘backlinks’.

Hoe hoger de autoriteit van de website waarop je de link plaatst, hoe meer waarde deze link doorgeeft aan jouw eigen website. Iedere backlink kan worden gezien als een erkenning voor jouw website. Een erkenning dat de website relevante content bevat en het waard is om hoger in de posities van de zoekmachine te staan.

Kwalitatieve Linkbuilding Uitbesteden? Kies Voor Linkbuilding Booster - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Kwalitatieve Multi Tier Linkbuilding Uitbesteden Aan Specialist: Waarom Verstandig? - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be Linkbuilding Uitbesteden - Beste Keus - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be


Een zoekmachine als Google is niet tevreden met ieder soort link naar de website en kan je zelfs afstraffen op een onnatuurlijk linkprofiel. Het is daarom van belang een natuurlijk linkprofiel op te bouwen. Door linkbuilding op de juiste manier uit te voeren, wordt de online vindbaarheid van jouw website vergroot wat uiteindelijk leidt tot meer verkeer naar de website, omzetverhoging en verhoogde naamsbekendheid.

Indien je linkbuilding verkeerd aanpakt zal je juist dalen in plaats van stijgen stijgen in de Google resultaten. En dat zou ontzettend zonde zijn. Met een succesvolle samenwerking met Ranking Masters kun je profiteren van backlinks van de meest betrouwbare en relevante websites en gebruik maken van ons netwerk voor ABC-linkruil, bloggers en mediaplaatsingen waardoor hoge bedragen per link tot het verleden behoren.

Aan de slag met linkbuilding? Dan is het belangrijk om gestructureerd te werk te gaan. De afgelopen jaren hebben wij een innovatieve werkwijze ontwikkeld. Hiermee kunnen wij in een korte tijd, veel kwalitatieve backlinks genereren. Dit helpt jou aan meer autoriteit voor je website, en uiteraard betere posities. Wij gaan als volgt te werk: 1.

Linkbuilding Specialist Met Betaalbare Linkbuilding Pakketten - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Ervaren Linkbuilders In België - Wat Zijn De Voordelen? - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be Kwalitatieve Linkbuilding Uitbesteden? Wij Bouwen Aan Jouw Seo Autoriteit - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be


Daarnaast kijk ik naar de concurrentie voor verschillende zoekwoorden. Zo weet ik hoeveel en welke soort links we moeten verkrijgen. 2. Linkbuilding plan Na het analyseren van je backlinkprofiel en die van de concurrenten kan ik een plan opstellen. Dit zal ik vervolgens met je bespreken zodat je precies weet wat ik ga doen en wat het plan van aanpak is.

Linkbuilding campagne Als het plan is opgesteld kan ik de campagne starten. Op allerlei verschillende manieren zal ik nieuwe en krachtige backlinks verkrijgen van websites met veel autoriteit. Maandelijks komen er nieuwe links bij waardoor je posities steeds beter worden. 4. Analyse en rapportage Natuurlijk wil je weten wat de resultaten zijn van de linkbuilding campagnes.

Zo weten we wat er goed gaat en waar we kunnen bijsturen..

Multi Tier Linkbuilding Uitbesteden - Betaalbaar Hoger In Google - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Hoewel de huidige tijd vraagt om een sterkere marketingfocus op online kanalen, staan veel mensen terughoudend tegenover investeringen. Door de coronacrisis zijn omzetten gedaald en staan veel bedrijven voor hun gevoel met de rug tegen de muur. Toch is investeren in online marketing juist nu de beste manier om je doelgroep te blijven bereiken en de huidige crisis het hoofd te bieden.

Nu een groot deel van het zakelijk verkeer zich wereldwijd vooral online voltrekt, is een betere online vindbaarheid de sleutel tot succes. Ook voor jouw bedrijf kan het uitbesteden van linkbuilding het tij keren. Het grote voordeel van linkbuilden, is dat je er zowel nu als in de toekomst plezier van hebt.

Linkbuilding uitbesteden is hierdoor een kosteneffectieve investering die je bedrijf niet alleen door de acute crisis helpt, maar ook op lange termijn een verrassend sterke impuls geeft. Met meer online autoriteit leg je een stabiele basis voor de toekomst. Experts schatten in dat ruwweg 50% van de positie van een website in de zoekmachines wordt bepaald door links naar die website toe.

Goedkoop Linkbuilding Uitbesteden - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Wil Je Ook Meer App Downloads? - Linkbuilding Uitbesteden - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be Linkbuilding Uitbesteden - Beste Keus - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be


Multi Tier Linkbuilden - Bouwen Aan Een Hoogwaardig Backlinkprofiel - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be Kwalitatieve Linkbuilding Uitbesteden? - Ontdek Jouw Groeikansen - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be


Er komt dan ook meer bij het aanleggen van sterke backlinks kijken dan slechts het plaatsen van links op andere websites. Backlinks van hoge kwaliteit dienen namelijk aan verschillende eisen te voldoen. Zo moet het linkprofiel bij voorkeur een natuurlijke groei doormaken en divers van aard zijn. Ook de autoriteit van websites waarop een link wordt geplaatst is erg belangrijk.

Een website is hierdoor verzekerd van een gestaag groeiend linkprofiel van hoge kwaliteit, waardoor bezoekersaantallen onvermijdelijk zullen toenemen. En hoe meer bezoekers op de website, hoe groter de kans op nieuwe klanten. Bekijk hier enkele gratis tips. Linkbuilden kan met verschillende intensiteit worden uitgevoerd en er bestaan dan ook uiteenlopende linkbuilding pakketten.

Het optimale pakket is afhankelijk van factoren zoals het budget, doelstellingen en het huidige linkprofiel van de website. Het doen aan linkbuilding an sich is niet moeilijk. Je plaatst een linkje in een online nieuwsbrief waarop de ontvanger kan klikken en vervolgens naar je site geleid wordt, je schrijft een gastwebblog op een site met autoriteit die relevant is aan de jouwe, of je laat een verwijzing naar jouw website toevoegen op bijvoorbeeld Voilà, je doet aan linkbuilding.

Multi Tier Linkbuilding Uitbesteden - Marktleider Van België - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Als het doel is om beter gevonden te worden op het wereldwijde web, dan is er een stuk expertise nodig. In de nesten werken De wereld van linkbuildingmarketing is, zeker voor iemand die er niet al te veel van afweet, een behoorlijk ingewikkelde. Er zijn niet alleen veel mogelijke strategieën, ook Google zelf kijkt over je schouder mee naar wat je aan het doen bent.

Anderzijds werk je jezelf al snel flink in de nesten als je niet op de hoogte bent van alle kwaliteitsrichtlijnen. De kans is een stuk groter dat dit laatstgenoemde je gebeurt. Google heeft er dan geen boodschap aan als je een in hun ogen grote fout niet met opzet hebt gemaakt.

Hoeveel rankingsfactoren bestaan er wel niet? Google heeft om de kwaliteit te waarborgen meer dan 200 verschillende rankingsfactoren die gebruikt worden voor het beoordelen van sites. Niet alleen is het enorm tijdsintensief om die zelf allemaal door te lezen, het begrijpen en op de juiste wijze kunnen toepassen ervan is ook een vak apart.

Multi Tier Linkbuilding - Maak Digitaal Naam Voor Jezelf! - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Welke strategie kan ik het beste inzetten? Er is één strategie die voor elke website effectief is, of je nu een eenmanszaak hebt of een multinational bent die het als doel heeft om de concurrentie voorbij te streven: een goed doordachte langetermijnstrategie. Waar dit uit bestaat, dat is afhankelijk van een groot aantal factoren.

De strategie die vandaag werkt, kan over een paar maanden alweer achterhaald zijn. Linkbuildingexperts houden zich dagelijks bezig met de juiste tactieken om jouw website zo goed mogelijk te laten scoren. Waar jij 1,5 dag over zou doen om dingen uit te pluizen, regelen zij al snel in slechts een paar uur, of zelfs nog minder.

Ondernemer zijn betekent buiten dat om niet dat je alles zelf moet kunnen. Juist niet. Het betekent dat je doet wat je moet doen om je bedrijf gezond te houden en te laten groeien. Daar hoort bij dat je taken uitbesteedt waar niet jouw expertise ligt, zodat je je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent: het leiden van je bedrijf.

More from Email marketing, SEO